Datum: 07.04.2016
Vložil: Josef Olasz
Prodám poh. lístečky-č.-6-8,12, 16,21,26,32,40-48. Vše komplet, dobrý stav. Volat po 16 hod.
Datum: 01.04.2016
Vložil: Sběratelka
Sbírám Pohádkové lístečky, ale už mi jich chybí málo, proto kupuji různé konvoluty, ze kterých si vezmu, co potřebuji a zbytek posílám dále. Můžu proto nabídnout celé soubory, ale i spoustu samostatných lístečků. V případě zájmu pošlu podrobný seznam s fotkami, popisem a cenami.
Pokud byste někdo měl na prodej PL č. I, II, III, 2, 4, 17, 28, 36, 40 (nebo i třeba jenom některé lístečky nebo desky z těchto čísel), tak se také určitě ozvěte. Případně může být i výměnou.
Kontakt: koprvy(zavinac)seznam.cz
Datum: 04.03.2016
Vložil: Iveta Vyskočilová
Dobrý den,
ráda bych od Vás koupila Pohádkové lístečky. Máte je ještě na prodej? iveta.vyskocilova(zavinac)seznam.cz
Datum: 08.02.2016
Vložil: Helena Hačníková
Titulek: č.53
Našla jsem ještě "lístečky" č. 53 a volné "knížečky" a to Ohnivý obr a oblačná paní, O princi v kravské kůži, Chasník se železnou holí, Nesmrtelný kostěj, Rudovous a Žlutovláska a Orlí bratrstvo
Část z "lístečků" je bohužel popsaná, v případě zájmu pošlu foto
Datum: 08.02.2016
Vložil: Helena Hačníková
Prodám pohádkové lístečky č. 51, poškozené....
Kontakt v případě zájmu: helena.hacnikova(zavinac)gmail.com
Datum: 29.02.2016
Vložil: Jarek
Markétko, mám i nějaké č. edice hvězdička, musel bych se podívat.
Datum: 25.01.2016
Vložil: Markéta
Koupím pohádkové lístečky, ilustrované sešity, edici hvězdička atd.. Děkuji za nabídky s cenou a případné foto.
platí stále.
kontakt: market.market(zavinac)centrum.cz
Datum: 15.06.2015
Vložil: Pavel Konopek
Vlastním asi 250 ks pohádkových lístečků a rád bych je vyměnil a třeba jen přečetl a pak vrátil.Děkuji.t.č. 721 553 200,Jižní morava.
Datum: 08.06.2015
Vložil: Ivana
Dobrý den, mám nějaká čísla lístečků, edice hvězdička č.6 - ilustrované sešity i jiné edice, z každého pár kousků..Kdyby byl zájem, ozvěte se na mail ivanaindrakova(zavinac)seznam.cz..
Datum: 25.06.2015
Vložil: EW
Dobrý den,
je pravda, že autorský zákon je důležité respektovat, nic ale nebrání "výměně" pro vlastní potřebu. Mám lístečků docela dost, ale spíše z pozdější doby než zůstali vám. Ozvěte se na mail: EsterkaWoo(zavinac)seznam.cz